Evenementen en Foto’s

Evenementen

SHV Woerden is een actieve club. In verenigingsverband organiseren we naast de trainings- en lesuren verschillende terugkerende activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Bovendien zijn er ook spontane en individuele initiatieven van leden om schaats- en ijsplezier te beleven. Voorbeelden van activiteiten:

  • Clubkampioenschappen
  • Recordwedstrijden
  • Jeugdelfstedentocht
  • Diplomaschaatsten
  • Jeugd uitgaansdag
  • Schaatskampen
  • Fiets- en skeelerkamp
  • Slotavond
  • Natuurijs

Clubkampioenschappen

Elk jaar kunnen alle leden zich inschrijven voor de clubkampioenschappen, van jeugd tot gevorderd. Iedereen krijgt de kans een afstand te schaatsen die bij zijn of haar niveau past en zichzelf in een leuke sfeer uit te testen.

Natuurijs

Als de weergoden het toelaten dan trekken veel schaatsers met elkaar het natuurijs op. In het verleden hebben leden zelf verschillende buitenlandreizen georganiseerd voor de ultieme schaatsbeveling.

Jeugdelfstedentocht

De schaatsbaan is voor deze tocht helemaal versierd en omgetoverd tot een Fries landschap met de “Elfsteden”, bruggen, rietschoten, echte wakken, blaaskapel, er zijn zelfs twee kluunplaatsen en een “Koek en Zopie”. En niet vergeten de stempelkaart die recht geeft op één gratis chocomel en koek.

Diplomaschaatsen

Voor jeugdschaatsers wordt het seizoen elk jaar afgesloten met diplomaschaatsen. Er worden dan bepaalde proeven afgelegd. Ook mogen alle kinderen laten zien hoeveel rondjes ze kunnen schaatsen. Het is een feestelijke gelegenheid waarbij het plezier vooropstaat en alle ouders van harte welkom zijn om te komen kijken.

Fiets- en Skeelerkamp

Voor de jeugd wordt er elk jaar een fiets- en skeelerweekend georganiseerd. Iedereen gaat er op de fiets heen in een groepje op zijn/haar niveau. Overnachten gebeurt in tentjes op de skeelerbaan in Doorn en de dagen worden gevuld met skeeleren, fietsen, droogtraining en natuurlijk de nodige spelletjes en gezelligheid.

Slotavond

Elk jaar wordt er na afloop van het schaatsseizoen een slotfeest gegeven waarop alle leden van harte welkom zijn. Het is een feestelijke gelegenheid om met elkaar voor een mooie afsluiting te zorgen.

Proefles?

Overweeg je lid te worden van SHV Woerden, maar twijfel je nog? Dan kun je je vrijblijvend aanmelden voor een proefles. Klik hier om die aan te vragen. In overleg worden dan de mogelijkheden besproken en word je ingedeeld bij de voor jou passende afdeling en op het juiste niveau.

Inschrijfformulier


Graag je naam invullen, deze wordt als handtekening beschouwd


Bij aanmelding gaat het lid akkoord met de reglementen van de vereniging:
Persoonlijke gegevens en privacy instellingen kunnen worden gewijzigd door het sturen van een e-mail naar info@shvwoerden.nl.

Bedankt

UW bericht is succesvol verzonden

Hartelijk dank voor het invullen van ons contactformulier.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
SHV Woerden