Clubkleding

Clubkleding

Van ieder lid van SHV Woerden wordt gevraagd om een schaats-, fiets-  en/of skeelertenue in de clubkleuren aan te schaffen waarop de namen van onze kledingsponsors staan. Dit is nodig voor de herkenbaarheid van leden op de baan. De kleding kan enkele keren per jaar worden besteld in de webshop van Bioracer, met name aan het begin van het winter- en zomerseizoen. De kledingcommissie geeft deze momenten door. Rond die tijd zullen er ook pasmomenten worden ingelast, waarover informatie volgt via Spond dan wel e-mail.

Zolang nieuwe leden nog geen clubkleding hebben, kan er in eigen kleding geschaatst worden.

Jeugdschaatsers

Jeugdschaatsers t/m 13 jaar die op zaterdag schaatsen hoeven alleen een schaatshelm aan te schaffen en krijgen een schaatsjack in bruikleen. Voor de eerste drie lidmaatschapsjaren rekenen we hiervoor een vast bedrag van € 20,00 per schaatsseizoen. Na drie jaar mag je de helm houden. Het jasje blijft van de vereniging.

Doorverkopen SHV-kleding

Wanneer kinderen uit hun kleding zijn gegroeid of leden een andere maat nodig hebben dan wel lid af worden, kan SHV-kleding worden doorverkocht aan andere leden via de app Spond. Als je daarin een bericht opstelt (klik op ‘bericht’, en vervolgens het plusje rechtsboven) kun je kiezen voor de subcategorie ‘prikbord’. Dat is de aangewezen plek om kleding of bijvoorbeeld skeelers, schaatsen of fietsen aan te bieden.

Schaatskleding

Nieuw

Wielerkleding

Nieuw

Skeelerkleding

Nieuw

Inschrijfformulier


Graag je naam invullen, deze wordt als handtekening beschouwd


Bij aanmelding gaat het lid akkoord met de reglementen van de vereniging:
Persoonlijke gegevens en privacy instellingen kunnen worden gewijzigd door het sturen van een e-mail naar info@shvwoerden.nl.

Bedankt

UW bericht is succesvol verzonden

Hartelijk dank voor het invullen van ons contactformulier.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
SHV Woerden