Extra training

Algemeen

De  extra training is voor alle leden van SHV bedoeld. Wel is het zo dat er soms onderscheid wordt gemaakt tussen jeugd- toer- en wedstrijdschaatsers. Aan deze trainingen naast het ijs zijn voor leden geen extra kosten verbonden.

Droogtraining

Zowel jeugdleden als volwassen wedstrijdschaatsers (en toerschaatsers) kunnen elke maandag van het jaar (met uitzondering van feestdagen) deelnemen aan de landtraining op de atletiekbaan van AV Clytoneus, Waardsedijk 29, Woerden. Onder leiding van ervaren trainers is er aandacht voor conditietraining, schaatspassen en –sprongen, techniekoefeningen en core-stability.

Voor toerrijders wordt vanaf mei tot september in het Brediuspark ook nog apart landtraining georganiseerd.

Klik hier voor de trainingstijden.

Skeeleren

Vanaf de eerste vrijdag in mei tot de ijsbaan open gaat wordt er door een gediplomeerd begeleider skeelertraining gegeven op de baan van SVO Oudewater aan het Statenland. Hierbij wordt gewerkt aan techniekverbetering van o.a. houding, afzet, rijfase en bochten rijden op snelheid.

Klik hier voor de trainingstijden.

Skeeleren DSC_0822

Fietsen

Pupillen en junioren C

Vanaf de eerste dinsdag in mei tot de ijsbaan open gaat wordt er door een begeleider fietstraining gegeven. Vertrekpunt: parkeerplaats Fontaineplein winkelcentrum Snel en Polanen.

Aan beginners wordt eerst de basisbeginselen geleerd van het fietsen op een racefiets. Hierbij valt te denken aan slalom rijden, bochten draaien en remoefeningen. Zodra deze fase achter de rug is, kan er in een groepje gefietst worden op de openbare weg.

Volwassenen en oudere jeugd 

Door oudere leden wordt er op donderdagavond gefietst, maar deze activiteit staat niet onder begeleiding van een trainer en vindt plaats op eigen initiatief. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt er meestal in twee groepen op twee verschillende tempo’s gefietst. Vertrekpunt: parkeerplaats VEP, Waardsedijk, Woerden.

Klik hier voor de trainingstijden.

Proefles?

Overweeg je lid te worden van SHV Woerden, maar twijfel je nog? Dan kun je je vrijblijvend aanmelden voor een proefles. Klik hier om die aan te vragen. In overleg worden dan de mogelijkheden besproken en word je ingedeeld bij de voor jou passende afdeling en op het juiste niveau.

Inschrijfformulier


Graag je naam invullen, deze wordt als handtekening beschouwd


Bij aanmelding gaat het lid akkoord met de reglementen van de vereniging:
Persoonlijke gegevens en privacy instellingen kunnen worden gewijzigd door het sturen van een e-mail naar info@shvwoerden.nl.

Bedankt

UW bericht is succesvol verzonden

Hartelijk dank voor het invullen van ons contactformulier.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
SHV Woerden