Toerschaatsen

Algemeen

Wil je met andere enthousiastelingen onder begeleiding recreatief schaatsen?  Dan ben je van harte welkom op de toerafdeling. Tijdens speciale toeruren op de Vechtsebanen brengen SHV-trainers je de schaatstechniek bij en kun je werken aan je uithoudingsvermogen. De groepen worden ingedeeld naar het niveau van de rijders. Voor iedereen is er wel een passende groep te vinden.  

De toertrainingsuren zijn op woensdag- en donderdagavond, vrijdagmiddag en zaterdagmorgen. Het is mogelijk om voor meerdere trainingsuren een abonnement te nemen.

Trainingstijden

De trainingen worden gegeven op de Vechtsebanen in Utrecht. Klik hier voor de trainingsuren.

N.B. Voor de keuze van een trainingsuur is het handig om te weten dat het op vrijdagmiddag en zaterdagochtend rustig is op de ijsbaan en op woensdagavond en donderdagavond een stuk drukker. Het is mogelijk om voor meerdere trainingsuren een abonnement te nemen.

Natuurijs

Er zijn elk jaar tal van opties om op natuurijs te schaatsen. Als het niet in Nederland lukt, dan kan het in het buitenland wel op bijvoorbeeld de Weissensee of in Zweden. Leden kunnen dit op eigen initiatief regelen. 

Extra ­training

Ook op het land wordt er onder begeleiding aan techniek en conditie gewerkt door middel van skeeleren, fietsen en landtraining.

Klik hier voor meer informatie.

Inschrijfformulier


Graag je naam invullen, deze wordt als handtekening beschouwd


Bij aanmelding gaat het lid akkoord met de reglementen van de vereniging:
Persoonlijke gegevens en privacy instellingen kunnen worden gewijzigd door het sturen van een e-mail naar info@shvwoerden.nl.

Bedankt

UW bericht is succesvol verzonden

Hartelijk dank voor het invullen van ons contactformulier.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
SHV Woerden