Schaatsen bij SHV Woerden

Schaatsen bij SHV Woerden

Wil je graag in clubverband leren schaatsen op de lange baan? Hieronder kun je een afdeling vinden die bij jou past qua leeftijd en wensen.

Jeugd­schaatsen

Het jeugdschaatsen is er voor jongens en meisjes van 7 jaar tot 12 jaar. Onze jeugdschaatsers kunnen elke zaterdagmiddag in verschillende groepen hun schaatsvaardigheden verbeteren.

Wedstrijd­schaatsen

Het wedstrijdschaatsen is er voor jongeren én ouderen die hun techniek, snelheid en conditie willen verbeteren. Ze nemen deel aan langebaanwedstrijden en/of schaatsen marathons. Zij doen dat op plaatselijk, regionaal of landelijk niveau.

Marathonschaatsen

Wedstrijdschaatsers kunnen niet alleen kiezen voor de lange baan, maar ook voor de marathon. Marathonschaatsen is een vorm van schaatsen met veel interactie, omdat je met meerdere schaatsers tegelijk aan een wedstrijd deelneemt. Een goede conditie is wel een vereiste!

Toer­schaatsen

De leden van het toerschaatsen bekwamen zich eveneens in het beheersen van de schaatstechniek. Het voorbereiden op (langere) tochten, plezier en sociale contacten zijn belangrijke elementen tijdens de speciale uren op de woensdagavond, vrijdagmiddag en zaterdagochtend.

Proefles?

Overweeg je lid te worden van SHV Woerden, maar twijfel je nog? Dan kun je je vrijblijvend aanmelden voor een proefles. In overleg worden dan de mogelijkheden besproken en word je ingedeeld bij de voor jou passende afdeling en op het juiste niveau.

Trainings­tijden

Wil je een overzicht van de trainingstijden voor de verschillende afdelingen? Klik dan op onderstaande link.

Evenementen

SHV Woerden is een actieve club. In verenigingsverband organiseren we naast de trainings- en lesuren verschillende terugkerende activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Bovendien zijn er ook spontane en individuele initiatieven van leden om schaats- en ijsplezier te beleven.

Inschrijfformulier


Graag je naam invullen, deze wordt als handtekening beschouwd


Bij aanmelding gaat het lid akkoord met de reglementen van de vereniging:
Persoonlijke gegevens en privacy instellingen kunnen worden gewijzigd door het sturen van een e-mail naar info@shvwoerden.nl.

Bedankt

UW bericht is succesvol verzonden

Hartelijk dank voor het invullen van ons contactformulier.
We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
SHV Woerden